Socialret

Står du og mangler hjælp til socialret? Der er mange ydelser, særligt inden for handicapkompensation, hvor der er blevet konstateret alvorlige retssikkerhedsmæssige problemer. Har du problemer med at kommunikere med kommunen? Eller har du brug for hjælp til at skrive en ansøgning eller klage? Så kan du med fordel kontakte en advokat. Advokaten vil også kunne hjælpe dig med sagsbehandling. Ofte kan det være svært at gennemskue hvilke rettigheder man har, og det kan være svært at få det igennem hos kommunen. Derfor kan du overveje om det er på tide at søge professionel hjælp til området. En advokat vil kunne hjælpe dig hele vejen igennem sagsforløbet.

Mangler du hjælp til socialerettigheder? Eller har du spørgsmål, så find en advokat der forstår din situation her: socialret

Tvangsfjernelse

Tvangsfjernelse er en meget ubehagelig og alvorlig situation. Her mistænker man at barnets trivsel og udvikling er i fare. Skulle du stå i denne situation, så er der hjælp at hente. Vidste du, at i forbindelse med en tvangsfjernelse skal kommunen sørge for at tilbyde forældre og børn over 12 år gratis advokathjælp? Tvangsfjernelse er en følelsesmæssig situation og ofte svær at håndtere. En sag om tvangsfjernelse skal forelægges et særligt Børn-og Ungeudvalg, og det er her at du har ret til gratis advokathjælp.

Står du i lignende situation? Så kan du med fordel ringe til en advokat og høre om der er noget hjælp at hente for dig og din familie. Du finder en advokat med erfaring inden for området ved at følge ovenstående link.

Se også

Gardiner er en fantastisk måde at tilføje stil og personlighed til et rum, mens du …